Kleine afbeelding voor deze thema-pagina
 
 
 
Grote afbeelding voor deze thema-pagina
 
 
Extra afbeelding voor deze thema-pagina

Inka Vogt

Als therapeut raak ik snel de essentie waar het om gaat. Aandacht en luisteren zijn pijlers in mijn werk. Ik houd van afwisseling en van ontwikkeling. Met veel plezier heb ik in de zakelijke dienstverlening gewerkt en mij daarnaast verdiept in de Jungiaanse astrologie. Door deze combinatie ontstond er een nieuw werkveld: coaching. Bij de mensen die ik begeleidde, merkte ik steeds weer hoe belangrijk het is je passie te vinden. Daar de tijd en aandacht voor te nemen. De opleiding bij het Itip bracht mij in aanraking met een meer energetische, lichaamsgerichte werkwijze.

'Zien is kijken met je hart'

Geraakt door de positieve, inzichtelijke en praktische werking van lichaamsgerichte psychotherapie ben ik me specifiek als lichaamsgericht therapeut gaan scholen. Lichaamsgerichte therapie is uitstekend breed inzetbaar voor behandeling van een groot scala van klachten.

Met mijn specialisatie gericht op de overgang ondersteun ik vrouwen therapeutisch bij hun specifieke psychische en lichamelijke klachten en de verschillende fases die bij de overgang voorbij komen. De overgang is zoveel méér dan alleen een lastige levensfase met opvliegers. Herkenning, erkenning en opruimen van oude ballast zijn essentieel om soepel door de overgang te gaan!

 

Relevante opleidingen

  • Bodymind Opleidingen: Energetic Integration therapist / lichaamsgerichte psychotherapie
  • Itip (Instituut voor toegespaste integrale psychologie): energetisch coach
  • Instituut Plata: trainersopleiding
  • Gradatim: module psychosociaal werker
  • Chiron: vakopleiding astrologie en intuïtieve ontwikkeling: astroloog.
  • Diverse cursussen en workshops: Reiki 1 en 2, NLP/TA, Silva Mind Control methode, meditatie, orthomoleculair suppletie adviseur.
  • Gecertificeerd SDDO® therapeut (Stromend Door De Overgang)